Toni Moog aterra a Gavà
Toni Moog aterra a Gavà

El còmic Toni Moog estarà a Gavà aquest divendres, 6 d’octubre, per presentar el seu nou monòleg “Motopapi”, un espectacle d’una hora i mitja cafre-surrealista i molt brètol on el públic riurà més no poder i aprendrà tot allò que voldria saber sobre sexe i mai haurien preguntat a algú com a Moog

Sinopsis

El mes de març, Rosalía va llançar el seu tercer àlbum, Motomami. Aleshores, Toni Moog omplia les butaques del Teatre Borràs amb Fortnique, folla como puedas. El 9 de setembre, la cantant de Sant Esteve Sesrovires va publicar una versió expandida del disc amb vuit pistes noves, com el senzill Despechá. El mateix dia, el rei de l’stand up va penjar a Instagram un missatge en el qual li deia: “Escolta’m, Rosalía, és molta casualitat que treus un disc nou i palma la reina d’Anglaterra. Ja ho deien a Buckingham, que no estava preparada per escoltar reggaeton”.

I només cinc dies més tard, el còmic més tatuat de la ciutat gravava un vídeo, tot maquillat, fent-se la manicura amb unes ungles quilomètriques per anunciar l’estrena, el 23 de setembre, del seu nou espectacle: Motopapi.

I així ha estat. Després de 10 espectacles, el “sualapollista” Toni Moog ha tornat a apujar el llistó per treure’s del barret un nou monòleg d’una hora i mitja parlant, bàsicament, de sexe. I tot i que en l’anunci de l’obra promet “no cantar ni ballar”, els seus seguidors el desmenteixen:  “Ni quan curraves a Los Tarantos ballaves tant!”.

La funció començarà a les 21.30 hores i les entrades que costen 16 euros es poden comprar aquí