Torna el Castaween 2018

Gavà torna a celebrar el Castaween, un programa que combina les dues tradicions que per Tots Sants conflueixen a Catalunya: Castanyada i Halloween. Les activitats arrencaran el 25 d’octubre amb una Hora del conte, on es narrarà “El follet pastisser”, a la Biblioteca Marina Colomé.

Divendres 26 d’octubre, a les 17.30 hores, la Biblioteca Josep Soler Vidal acollirà el Taller infantil de castanyada. Cal inscripció prèvia al 93 263 92 30. A partir de les 20 hores es farà la Marató de Cinema de Terror a l’Espai Maragall amb la projecció d’ “Insidious”, “La última llave”, d’Adam Robiteli, i “La matança de Texas”, de Tobe Hooper.

Una de les atraccions principals del Castaween tornarà a ser el Túnel del terror, activitat organitzada per la Comissió de Halloween i la Comissió de Teatre Amateur, que, un any més, s’instal·larà al jardí del Museu de Gavà. Les entrades per poder-hi participar estaran disponibles a partir del 22 d’octubre a l’Espai Jove La Casa Gran.

El dimecres 31 d’octubre hi haurà una sessió de DJ’s de terror a la Torre Lluc. Es recomana que els assistents hi vagin disfressats. Finalment, l’1 de novembre, es farà la Halloween Run Gavà (corrent entre zombis) a La Sentiu