Torna el Cicle Fem Jazz a Gavà
Sabina Witt

La Música Jazz torna aquest divendres a l’Espai Maragall de Gavà, es tracta del cicle Fem Jazz qu,e en aquesta ocasió oferirà l’oportunitat d’escoltar la música de la cantant i pianista Sabina Witt, que presentarà part dels temes del seu últim treball titulat “Les crisàlides”.

Serà un repertori de música original inspirat en dones de la història que van des de Safo fins l’actualitat recuperant poemes i convertint-los en cançó. Un recorregut on el ritme i la paraula s’entrelliguen creant un paisatge sonor molt especial, ple de suggeriments. L’acompanyaran a l’escenari Manel Fortià al contrabaix i cors, i Pau Domènech, al clarinet i a la flauta travessera.

El resultat és un joc sonor on apareixen característiques estilístiques molt diverses, on la complicitat entre els tres músics, fruit de la trajectòria compartint escenaris, els permet viatjar cap a destins inesperats.

El recital començarà a les 20.30 hores i, tot i que l’entrada és gratuïta, cal reservar la invitació al web de l’Espai Maragall per tal de poder controlar l’aforament.