Torna el Gavà Dates

La companyia Spectacular Spectacular i la productora Visual Group Films presenten aquest dissabte la tercera edició del Gavà Dates, el festival interactiu dedicat a l’amor. Es tracta d’una proposta on hi col·laboren també altres entitats i col·lectius locals, així com diverses empreses, i que, segons la organització, “pretén ser una trobada divertida per celebrar l’amor, tant romàntic, com fraternal”. És per això que la proposta és adequada per venir en parell, sol o amb amics i família.

Jordi Castejón, un dels creadors del projecte, ha explicat en una entrevista a Ràdio Gavà que “serà una tarda molt divertida i farcida de sorpreses”, raó per la qual no ha volgut desvetllar gaires detalls del que es prepara. El que sí ha precisat és que “a l’entrada es rebrà la gent amb una copa i es trobaran una cortina, darrera de la qual, qui ho vulgui, podrà sotmetre’s al test d’una màquina, que no se sap si funcionarà o no, i que li presentarà la seva parell ideal”.

L’espectacle començarà amb la projecció de 4 curtmetratges seleccionats d’entre el centenar que han participat en la convocatòria del primer festival decurs que han fet. El públic votarà i escollirà el guanyador, el qual rebrà com a premi una escultura i 100 euros.

A la segona part de l’espectacle es passaran 2 curtmetratges interactius. Un d’ells traslladarà al públic a la història amb les coses que passin a platea, i l’altre, protagonitzat per l’àvia Lali, serà com el capítol interactiu de Black Mirror o el públic en 5 o 6 moments haurà de triar entre dos opcions el desenvolupament de la història.

El Gavà Dates presentarà altres sorpreses i novetats respecte a les dues edicions passades amb l’objectiu, segons els organitzadors, “de mantenir viu l’interès del públic i que sigui molt entretingut”. Així, hi haurà també alguna actuació de cant en directe i gent del públic rebrà alguna sorpresa per encàrrec d’algun amic o familiar.

També s’han muntat un parell de concursos de fotos a través de les xarxes socials on es rifarà una sessió per a quatre persones a l’scape room de Gavà i de polseres Huawei Band 4.

El Gavà Dates començarà a les 19 hores. Les entrades, que ja es poden adquirir anticipadament, costen 7 euros.