Torna el préstec de jocs de taula a la biblioteca Josep Soler Vidal
Secció de préstec de jocs de taula

Després d’un procés d’actualització i renovació dels jocs de taula de la biblioteca Josep Soler Vidal que els ha mantingut exclosos del préstec durant uns mesos, aquest material torna a estar disponible per al gaudi dels usuaris i usuàries de l’equipament.

La col·lecció, que compta amb més de 100 propostes per a tota mena de públic, se situa ara en un espai més ampli i accessible de la sala d’audiovisuals, a la planta baixa de la biblioteca. Tots els jocs han estat revisats i s’han recuperat les peces que hi faltaven.

Amb l’objectiu de millorar la conservació del material, s’ha elaborat, també, una nova normativa d’ús. Tant el préstec com la devolució dels jocs es duran a terme al taulell de la mateixa sala d’audiovisuals, des d’on es farà un recompte exhaustiu de totes les peces i es valorarà el bon estat del material abans de tornar-lo a posar disponible a la prestatgeria.

És per això que des de la biblioteca demanen la màxima col·laboració de la ciutadania en el manteniment d’aquest material tan susceptible de fer-se malbé, i agraeixen qualsevol comunicació, per part dels usuaris del préstec, de les peces que es puguin haver perdut durant el seu ús.

L’any 2017, i per primera vegada a la Xarxa de Biblioteques Municipals, la biblioteca Josep Soler Vidal va posar en marxa el préstec de jocs de taula i puzles. Amb aquesta iniciativa es volia potenciar el joc de taula des del seu vessant socialitzador (intergeneracional i integrador), pedagògic (desenvolupament d’habilitats, destreses i coneixements) i, per descomptat, lúdic.