Torneig inclusiu de futbol sala

La pista poliesportiva de l’escola Marcel·lí Moragas ha acollit aquest cap de setmana la disputa del torneig de futbol sala base organitzat pel Club Sala Tr3s Gavà i que va comptar amb la participació dels equips Prebenjamí i Infantil del CS3, CS3 La Masia i l’FS Castelldefels.

El torneig s’engloba dins del programa d’inclusió social UniversCS3, un projecte que treballa diferents aspectes socials i esportius a través de la pràctica esportiva del futbol sala, raó per la qual obren a tota la massa social del club i a les institucions, tant públiques com privades, els beneficis esportius i socials que aporta el projecte a la ciutat.

El Club Esportiu Sala Tr3s Gavà va ser fundat la temporada 2016/17 amb la filosofia d’inculcar el valor de l’esport, tant en la seva essència esportiva com en els valors educatius de la societat. A la fi de la temporada 2020-2021 la gestió del Club Sala Tr3s Gavà necessitava un canvi per a continuar creixent i convertir-se en el club referent de la ciutat de Gavà. Va ser llavors quan Juanjo Capdevila va agafar el comandament de l’entitat i sense perdre la seva essència. A dia d’avui es compta amb 12 equips, dels quals un d’ells és femení, i amb la participació de més de 150 jugadors/es