Torneig Solidari LASTUF per l'Alzheimer
Torneig Solidari LASTUF per l'Alzheimer

l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà (F.A.GA) juntament amb el Club @salatr3sgava i @lastuf_es organitzem el Torneig Solidari LASTUF per l’Alzheimer. L’esdeveniment tindrà lloc el proper 19 de setembre, de 10 a 20 hores, a les pistes poliesportives Marcel·lí Moragas de Gavà.

La competició es fa coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer i pretén, d’una banda, donar visibilitat a la malaltia mitjançant el món esportiu i mostrar a la població la feina que es fa en Associacions com la F.A.GA. i de l’altra, recaptar fons. Totes les donacions aniran íntegrament destinades a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà que continuarà amb la seva feina diària professional d’ajuda tant a famílies com a usuaris i usuàries que pateixen la malaltia de l’Alzheimer i altres demències a les poblacions de Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent.

torneig que comptarà amb la presència dels “youtubers amics” de Gavà @xbuyer i @ericruiiz , que jugaran un partit amistós amb el seu nou equip @fscastelldefels XBUYER TEAM

Més informació de com col.laborar amb F.A.GA en: