Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Sembla que les ciutats tornen a recuperar la normalitat i a nosaltres, ens agrada demostra-ho estant al carrer. Fent de les nostres ciutats un espai lliure i de convivència,

Al escriure això recordo altres llocs del món on ara és impossible viure en pau, recordo Ucraïna i per tant, des d’aquestes línies, el nostre recolzament al poble ucraïnès, a totes les famílies que han de sortir per la invasió russa i els es escollen Gavà per superar aquesta situació.

Parlava de tornar als carrers perquè ja hem pogut tornar a celebrar la Falla, felicitats a la Casa de València per seguir mantenint la tradició.

Però també la Casa d’Andalusia ja ens ha fet emocionar i ho tornarà a fer durant aquest anys que celebra el seu 40è Aniversari i esperem que aconsegueixin el seu reclamat local per poder seguir amb el projecte i engrescant a veïns i veïnes a participar-hi.

També han tornat Carnestoltes, sardanes i moltes festes populars.

Però com vàrem demanar al darrer Ple, calen carrers amb un millor manteniment, més bans per la gent gran, més oci juvenil amb major difusió de les activitats que es fan des de la Casa Gran.

D’això hem volgut parlar al darrer Plenari Municipal i també de Gavà Mar, ara que s’acosta el bon temps i tornarem a patir els problemes de mobilitat de sempre. Perquè hem de fer de tota la ciutat un atractiu turístic però el nostre litoral és el destí més conegut.

Per això tots els espais i tots els actes, els que s’organitzin des de l’Ajuntament o l’àmbit privat han de contribuir també a la dinamització del comerç i la restauració de la ciutat i per això cal la complicitat de tots en una primavera per viure i reviure.