Gavà participa en el retorn dels Jocs Escolars en esports individuals
Foto: Facebook del Club Rítmica Gavà

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha anunciat el retorn dels Jocs Escolars (JEE) en esports individuals al Baix Llobregat.

Aquest retorn dels JEE de les modalitats individuals es durà a terme amb la 1a Jornada Comarcal de Gimnàstica Rítmica Escolar, que se celebrarà aquest dissabte 22 a les 9 hores al Podium de Viladecans.

La jornada, orientada a les categories de P5, pre-benjamí, benjamí, cadet i juvenil, permetrà els i les infants i joves esportistes mostrar les seves habilitats en gimnàstica rítmica, en un moment que Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha titllat com a “important per a l’esport escolar en general, ja que la represa de l’esport individual se suma a les competicions, ja en marxa, dels esports en equip, podent afirmar que aquest dissabte, el conjunt de l’esport escolar del Baix Llobregat, torna a l’activitat”.

Segons la informació publicada pel CEBLLOB, els JEE individuals estaran actius fins al 12 de juny, i de moment ja compten amb més de 85 participants de més de 9 entitats diferents, representant les ciutats de Begues, El Prat, Gavà, Viladecans i Sant Feliu de Llobregat.