Tornen els Spartanos amb Hotel Transylvania

El Grup Teatral Spartanos de La Igualtat presenta Hotel Transylvania, aquest dissabte, 16 d’octubre, a Gavà.

Es tracta de l’adaptació als escenaris d’aquesta popular pel·lícula, una comèdia monstruosa i familiar que la companyia ja havia presentat a la nostra ciutat abans de la pandèmia obtenint un gran èxit de públic. Segons el seu director, Daniel Sánchez, qui en aquesta ocasió també encarna el paper de Dràcula, “hi havia moltes ganes de tornar a les taules, tant per part dels artistes, com del públic. De fet, molta gent, des de fa setmanes, em troba pel carrer i vol saber si podran veure algun dels nostres muntatges i això ens fa moltíssima il·lusió”.

Sánchez explica que l’obra, on surten a l’escenari els 20 integrants de la companyia, “és molt boja i dura menys d’una hora perquè no es faci pesada pels infants”. L’escenografia serà sorprenent, ja que Sánchez precisa que “hem creat una doble plataforma per simular l’habitació de dalt de la casa i altres espais en diferents angles i profunditats que creen un efecte 3D i on simultàniament hi passen coses. També juguem molt amb la llum, la música i trencarem de nou la quarta paret interactuant amb el públic”.

La funció es posarà en escena a l’Espai Maragall, a partir de les 18 hores. L’entrada anticipada manté el preu popular de 5 euros i es pot adquirir a Entrapolis

Escolta l’entrevista sencera a Daniel Sánchez a Ràdio Gavà