Tornen les 12 hores de softbol familiar
Tornen les 12 hores de softbol familiar

El Projecte Softball Gavanenc organitza, el proper diumenge, 28 de novembre, les 12 hores de softball familiar, un torneig no competitiu que pretén donar a conèixer aquest esport i que, aquest 2021, sumarà la seva edició número 11. Fonts del cub expressen la “satisfacció de poder recuperar aquesta activitat després que l’any passat no es pogués celebrar per culpa de la crisi sanitària.

El torneig, que tindrà lloc a can Torelló, arrencarà a les 9 del matí i es farà seguint tot el protocol Covid amb l’ús de la mascareta i totes les mesures d’higiene. Els equips, que han d’estar integrats per un mínim de 9 persones, han d’inscriure’s prèviament a través del mail del club indicant el nom que han triat i el color de la samarreta que portaran. El dia de l’esdeveniment hauran d’abonar 6 euros i el club els cedirà la resta del material, com els bats i guants

De moment ja s’han apuntat 6 equips. La idea, segons expliquen des del club, és que hi hagi un mínim de federats, però la majoria hauran de ser amateurs ja que l’objectiu és promoure l’esport i, en especial el femení, raó per la qual, durant la disputa de xocs hi caldrà que hi hagi un mínim de 4 dones al terreny de joc.

El club espera que “el temps acompanyi i recorden que “aquesta activitat, històricament, es feia la primera setmana de setembre amb l’objectiu de ser un retrobament entre jugadores i famílies després dels vacances d’estiu”.