Tot a punt per al II Beach Market
Els propers dies, 27, 28 i 29 de setembre se celebrarà la segona edició del Beach Market l’Avinguda del Mar.

Els propers dies, 27, 28 i 29 de setembre se celebrarà la segona edició del Beach Market l’Avinguda del Mar. L’esdeveniment que s’estendrà durant tot el cap de setmana oferirà la oportunitat de gaudir de la millor gastronomia km0, ja que seran els propis restaurants locals els encarregats d’oferir un menú únic per assaborir els millors productes de la zona.

El Beach Market de Gavà Mar està orientat a cercar un oci per a gent amb ganes de passar una estona agradable al costat de la platja que farà molt més agradable el shopping i les activitats preparades i dirigides a totes les edats.

Música

Un dels grans atractius del Beach Market serà la programació musical que oferirà el Beach Market de Gavà Mar, amb 8 concerts que combinaran el millor del panorama nacional amb els millors grups locals; una manera d’amenitzar l’esdeveniment que, sens dubte ajudarà a potenciar la cultura musical de la zona.

L’aposta per la música en aquesta segona edició és ambiciosa, ja que compta amb grups de reconegut renom com “37 grados” o els “Sultan of Swing” (banda homenatge a Dire Straits). A més, es potenciaran els espais de vermut en què tant dissabte com diumenge es podrà gaudir de bona música sota la pineda de Gavà Mar amb els “Grove & Sound” i amb un especial acústic dels components de “Please” (banda homentage a U2).

Però les sorpreses no acaben aquí, per tancar el Beach Market, tots els assistents podran ballar amb un especial música disco a càrrec de la reconeguda empresa i escola de DJs, PLASTICS. Música per a tots els públics i per a tots els gustos que bé cercaran assolir les expectatives de totes les persones que en un moment o altre s’acostin a l’espai al costat de la platja.

Botigues

També cal destacar la varietat de parades que ofereix la segona edició del Beach Market de Gavà Mar, on pots trobar des de roba exclusiva a complements únics. Situades al costat de l’espai de música i molt a prop de la zona de restauració ajudaran a crear entre els visitants un ambient de festivitat que, sempre és necessària per als amants de la música, de la gastronomia i dels markets.