Tot preparat pel Campionat Europeu de Softbol 2022
Tot preparat pel Campionat Europeu de Softbol 2022

Aquest diumenge arrenca el Campionat d’Europa de Softbol, una competició que Espanya acull per primera vegada i que Gavà, juntament amb Barcelona, Viladecans i Sant Boi n’esdevé una de les seus.

El campionat, que suma la seva 23ª edició i s’allargarà el 30 de juliol, comptarà amb la participació de les 21 millors seleccions del continent, la qual cosa, segons precisen des del consistori, suposa “una gran oportunitat de gaudir d’un esdeveniment i, a la vegada, de promocionar la ciutat i les seves instal·lacions”

La organització va a càrrec de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol, amb el suport del Consell Català d’Esport i la Diputació de Barcelona, així com els ajuntaments de les ciutats que son seu.

Calendari de partits

El partit inaugural del torneig se celebrarà el diumenge (España – Israel, 21:00h. Camp de Beisbol i Softbol de Sant Boi de Llobregat), però el tret de sortida a la competició el
donaran Dinamarca – Malta (Sant Boi de Llobregat); Ucraïna – Turquia (Montjuïc – Barcelona); Suïssa – Irlanda (Viladecans) i Grècia – Bèlgica (Gavà)

Els preus de les entrades parteixen des de 5 euros, entrada que dona dret al visionat de tots els partits disputats en una seu en la seva fase de grups inicial. L’entrada diària permet, únicament, accés a una seu, podent entrar i sortir d’ella les vegades que vulguem. En cas de voler visitar una altra instal·lació haurem d’adquirir una nova entrada d’aquesta seu.

Per a poder gaudir del TOP 6, que se celebrarà en la seu de Sant Boi de Llobregat, els aficionats podran comprar el passi diari per gaudir de totes les trobades del dia per 10 euros.

Consulta aquí els partits que juguen a Gavà