Tot preparat per acollir el Mercat de Sant Nicasi
Serà els dies 11 i 12 de desembre

L’Ajuntament de Gavà ultima els preparatius per celebrar una de les fires tradicionals del seu calendari: el Mercat de Sant Nicasi. Després de la suspensió al 2020 a causa de la pandèmia, torna amb força els dies 11 i 12 de desembre de 2021, d’11 a 21 hores a la Rambla de Gavà.

Les i els visitants tindran oportunitat d’adquirir els regals de Nadal a partir de les opcions i productes de proximitat oferts per la vintena de comerços locals que participaran. Un gran assortiment que també comptarà amb l’artesania com a protagonista.

Entre les novetats d’aquest any destaca la celebració del Mercat d’Art Jove a la plaça de J.M. batista i Roca, annexa al Mercat de Sant Nicasi. Aquest espai esdevindrà el millor aparador expositiu de les creacions artístiques dels i les joves de la ciutat entre 16 i 35 anys.

100 euros a la millor fotografia

Amb l’objectiu de dinamitzar la participació del públic assistent, s’ha organitzat un concurs fotogràfic a Instagram que atorgarà 100€ a la fotografia que millor acompleixi els criteris de bellesa, qualitat i originalitat. Les bases per participar ja poden consultar-se clicant aquí.

Activitats per promoure el comerç local amb activitats

Dissenyat com l’espai nadalenc per excel·lència per dinamitzar les compres als eixos comercials i potenciar la visibilitat al comerç del municipi, l’Ajuntament el complementa amb un ampli programa d’activitats

Des d’espectacles fixes i itinerants, exhibicions d’entitats locals, photocalls, concerts, animació infantil, cercaviles i, fins i tot, una masterclass de Zumba, activitat que dona el tret de sortida a la programació del Mercat de Sant Nicasi el proper dissabte a les 11 hores. El programa d’activitats ja pot consultar-se al web municipal.

Gavà respira Nadal, Gavà t’inspira Comerç

El Mercat de Sant Nicasi complementa la programació de Nadal-Reis «Gavà respira Nadal» i «Gavà t’inspira Comerç», organitzada per l’Ajuntament de Gavà. La Campanya de Nadal es perllongarà fins al 5 de gener de 2022. Totes les activitats es poden consultar a www.gavaciutat.cat