Treballada victòria blaugrana.
Foto: Havok Gavà

El CF Gavà ha superat amb èxit la jornada guanyant al camp del Sant Idelfons per 0 a 2. Els blaugranes van sortir al terreny de joc amb molta intensitat i amb l’onze tipus de la primera volta, només amb l’entrada del fitxatge Víctor Márquez.

El primer gol va arribar al minut 33 després d’un servei de banda que Joan Vázquez descarregava de meravella per a la conducció d’Adri Ruíz, qui aconseguia fixar la posició del central per a servir la pilota a Quiles retallant de cap a l’escaire. El segon gol es materialitzava abans d’arribar al descans, i quan semblava que tots dos equips signaven el resultat. Era el minut 44 quan en sacada de córner molt tancat, amb acumulació de jugadors al primer pal, Víctor Márquez rematava d’esperó al fons de la xarxa

Després del matx l’entrenador del CF Gavà, Juan Camilo, es mostrava molt satisfet pel treball dels seus homes, sobretot després de la desfeta del derbi on, a través de la web de club, precisa que “no vam estar bé a nivell d’actitud, necessitàvem vèncer. Hem estat tota la setmana emprenyats per aquell partit i volíem donar una alegria a l’afició”. A més, el míster ha dit que “el Sant Ildefons és un equip que està a la zona baixa, però avui ha competit molt bé. És un equip que juga molt directe i que t’obliga a estar sempre molt atent”.

Sobre l’encontre, el tècnic creu que “l’equip necessita interpretar i competir en tots els escenaris possibles. Hem de ser animals de la competició, minimitzar els errors, les pèrdues i les faltes innecessàries. En un partit de 90 minuts sempre hi haurà algun moment on podrem fer el nostre futbol, però potser hi ha trams que hem de ser més directes i créixer a partir de segones jugades”.

Quant al futur, l’entrenador gavanenc diu que no vol “mirar la classificació, vull acabar de conèixer bé l’equip i que ells acabin d’entendre tot el que els demano. Quan quedin deu jornades mirarem i si estem allà ho competirem. Els nois han passat una mala setmana pel derbi, però m’han demostrat que competirem fins al final. No som dels favorits, però tampoc ens pensem relaxar”.

La propera jornada el Gavà rebrà al Tàrrega, un altre equip que lluita per evitar el descens.