Jordi Tort, portavoz del grupo municipal del PSC
Jordi Tort, portavoz del grupo municipal del PSC

Aquest mes de novembre volem posar l’accent sobre la feina que es fa des de les entitats veïnals, les entitats culturals i socials, les esportives. La que fan molts i moltes persones anònimes que contribueixen amb els seus avisos al whatsapp de PRESEC o a l’app de la Policia Local, els i les comerciants, les persones que participen en els processos participatius, com el Junts fem barri; els i les mestres d’escoles i instituts, el personal sanitari o de cures, la gent gran activa, els treballadors i treballadores municipals, i moltes persones que col·laboren a seguir fent de Gavà un lloc amb una qualitat de vida fantàstica.

Tots i totes dediquem esforços perquè Gavà sigui un lloc on tothom pugui desenvolupar el seu projecte vital, i és important preservar que continuï sent així. Construir la ciutat des de la proposta, l’esforç, l’arremangar-nos junts per tirar endavant els projectes, com hem fet sempre, i no pas des dels missatges de la por i la destrucció que de vegades es llencen per part d’algunes persones, molts cops de les que no es mouen del sofà de casa, amb un interès que no és millorar Gavà, sinó empitjorar la visió que en tenim els que hi vivim.

Perquè entre tots i totes hem fet grans coses per la ciutat i encara ens en queden moltes per fer. Perquè ser de Gavà és sentir orgull pel que som i voler construir plegats el que serem. Perquè som gent compromesa amb el futur, les oportunitats, el treball, l’habitatge i el desenvolupament sostenible. Per tot això, farem bé de fugir de missatges catastròfics que no reflecteixen la realitat.

Si vols contactar amb nosaltres i parlar sobre Gavà, ho pots fer a l’adreça electrònica jorditort@gava.cat