premis delta

Un jurat multidisciplinari de Gavà ha escollit les tres empreses finalistes que optaran a dur-se algun dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials. Aquests guardons, organitzats pels ajuntaments de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Sant Boi i El Prat, arriben enguany a la 15a edició, i tenen com a objectiu fomentar la creació, el desenvolupament i la consolidació d’empreses i comerços a cadascun dels municipis de la zona Delta del Baix Llobregat. Aquests quinzens premis, a més, se centren a fer costat a joves negocis que contribueixen a aconseguir una societat més sostenible, no només respecte als desafiaments ambientals, sinó també a uns altres que configuren els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, com la salut, l’alimentació, l’educació o la igualtat social i de gènere.

Les tres empreses gavanenques que competiran amb les de les altres ciutats del Delta per un premi són:

  • [IN] Perfecto: empresa dedicada a l’elaboració de productes artesanals i ecològics, amb el formatge vegà com a producte estrella. Es presenten com una alternativa saludable al formatge d’origen animal, amb productes lliures de lactosa i gluten i que contenen probiòtics. A més de tenir botiga en línia, compten amb diferents punts de venda arreu Catalunya i un a Navarra.
  • Kycicles: dissenya, fabrica i ven artefactes nàutics per a activitats esportives aquàtiques, amb diferents models de pedal boats, Water Bikes i catamarans elèctrics. Amb el seu model de negoci, volen contribuir a fer un món més ecològic i net, desenvolupant artefactes nàutics de zero emissions i orientats cap al futur de la mobilitat aquàtica sostenible.
  • Premium Delevent SL: amb seu a Gavà, Madrid i Sevilla, Delevent és l’empresa líder a nivell nacional de lloguer de mobiliari i revestiments de terra per a esdeveniments de tota mena. Al seu catàleg compta amb una solució 100% ecològica, modular i autoestable per a estands i decoració d’ambients. També tenen serveis extres, com el disseny d’esdeveniments, direcció de projectes i muntatge i desmuntatge.

La cerimònia de lliurament de premis serà dijous 9 de novembre, a les 18 hores, a l’espai Cúbic de Viladecans. A més del reconeixement i prestigi associat a aquesta distinció, tant les guanyadores com la resta d’empreses participants tindran l’oportunitat de connectar-se amb altres persones empresàries i professionals del sector, establir aliances i potenciar el creixement del seu negoci.