Tres ferits greus per una violenta baralla a Cornellà

Tres joves van resultar ferits la matinada del dissabte a Cornellà de Llobregat en una violenta baralla entre dos grups de joves que investiguen els Mossos d’Esquadra. Els fets van ocórrer sobre les sis del matí però quan la policia va arribar alertada pels veïns ja no quedava ningú. L’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, es reunirà aquest dilluns amb els Mossos per analitzar uns fets que qualifica de “conjunturals”.

Els Mossos van rebre primer trucades de veïns alarmats i poc després l’hospital de Viladecans, va informar de la presència de tres pacients a Urgències amb ferides que podien ser fruit d’una baralla. Al cap d’una estona, a causa de la gravetat de les ferides els van traslladar a l’Hospital de Bellvitge.

Els fets estan sent investigats i destaca per la violència de les agressions. Els vídeos que van registrar els veïns mostren com alguns dels joves són colpejats amb pals. També s’aprecia que un atacant dóna cops de peu al cap a un altre. L’escenari de la baralla va ser la carretera d’Esplugues.

Balmón destaca que mai s’havien produït incidents a la zona i la matinada del diumenge va ordenar instal·lar un control policial en el punt de la baralla, però “no va aparèixer ningú”.

Els Mossos no han informat de moment de cap detenció sobre aquest tema però la recerca segueix oberta. Alguns testimoniatges van explicar que entre els dos grups hi havia membres de clans familiars de Gavà. Altres fonts policials expliquen que en els últims mesos hi ha hagut un augment de baralles i de la inseguretat a la zona, fins i tot amb armes de foc.