Tres professors de l'Espai Escènic de Gavà preseleccionats a Eufòria
Tres professors de l'Espai Escènic de Gavà preseleccionats a Eufòria

Dels 72 joves preseleccionats pels darrers càstings de la segona edició del concurs televisiu de TV3 “Eufòria”, que arrencarà en breu, tres són professors de l’Espai Escènic. Es tracta de l’Anna Cartoixà, l’Arnau Morera i l’Alèxia Pascual, que aquest cap de setmana podrien convertir-se en algun dels 16 concursants finals.

Arnau Morera es mostra “gratament sorprès d’haver pogut superar aquesta primera fase on vam haver de cantar 5 cançons. Passi el que passi estic feliç, tot i que si supero aquest nou filtre prometo aportar al programa frescor, diversió i molt show”.

Alèxia Pascal explica que “ara queden tres dies de càsting eliminatori. El primer dia cantaren 2 temes a cappella i, si passem, el segon dia cantarem un parell de peces amb base instrumenta i grups de veus. Finalment, si arribem al tercer dia, caldrà que presentem dues propostes perquè el jurat triï la que vol que interpretem i, a partir d’aquí la sort dirà”. Per a Pascual, poder participar a “Eufòria” suposa “una nova experiència il·lusionat” on assegura que aportarà “molta versatilitat”.

Anna Cartoixa

àrelata que “es tracta d’una gran experiència, on passi el que passi, sempre cal mantenir viva l’empenta de seguir endavant intentant coses noves”. També ho considera “un repte nou on aportaré molta energia i ganes de passar-ho bé”.

Els darrers càstings es faran els dies 13,14 i 15 de gener. Dels 72 preseleccionats en quedaran fora més de la meitat i s’escolliran 25 finalistes. En la darrera fase de selecció es triaran els 16 candidats que participaran al programa.