Com a pas previ a la convocatòria del concurs, l’Espai Maragall acollirà un curs intensiu d’introducció a l’escriptura dramàtica . (cartell de l'edició 2021)
Com a pas previ a la convocatòria del concurs, l’Espai Maragall acollirà un curs intensiu d’introducció a l’escriptura dramàtica. (cartell de l'edició 2021)

L’Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb les biblioteques de la ciutat, convocarà pròximament una nova edició del concurs d’escriptura dramàtica Paraules en escena, un certamen que pretén fomentar l’escriptura de peces teatrals de petit format entre el públic jove i adult.

Com a pas previ a la convocatòria del concurs, l’Espai Maragall acollirà un curs intensiu d’introducció a l’escriptura dramàtica a càrrec de Ricard Gàzquez, dramaturg i director d’escena.

El curs es durà a terme els dijous 24 i 31 de març i 7 i 21 d’abril, de 18 a 20 h, i s’adreça principalment a persones majors de 12 anys que estiguin interessades en fer concórrer les seves obres.

Podeu formalitzar la inscripció per telèfon al 932 639 230 o per correu electrònic (b.gava.jsv@diba.cat), indicant com a assumpte “Curs d’escriptura dramàtica”. La participació en el curs és gratuïta.