Trobada amb Ian Anderson a Gavà

Ian Anderson, líder dels Jethro Tull estarà aquest dimecres a Gavà per compartir una tarda amb un nombre reduït de fans. Es tracta d’una trobada pensada per a només 100 persones, un esdeveniment que segons ha explicat el president de l’Associació de Tullianos, Albert Villanueva, “és inèdita i extraordinària perquè l’artista no acostuma a fer-les”. Villanueva explica que “la data inicial era el 25 de maig però per raons d’agenda del músic es va modificar i que va sorgir per iniciativa del propi Anderson, la qual cosa encara és més increïble”

Villanueva explica també que “aquesta mena de trobada serà la única que l’artista farà a Espanya, i a la resta d’Europa només la repetirà en tres o quatre ciutats més”.

Durant la reunió, que començarà a les 19 hores i s’allargarà durant un parell d’hores, Anderson farà demostracions amb la flauta i la guitarra de com composa les cançons i respondrà les preguntes dels assistents que podran demanar-li signatures i fotos.

Entrades i preus

S’han organitzat les entrades en tres grups:

10 €: Soci que està al dia del pagament de la quota
20 €: Entrada extra comprada per Soci que està al dia del pagament de la quota
30 €: Público en general o soci que no ha fet efectiu el pagament de la quota anual

L’entitat avisa que queden poques entrades disponibles. El procés a seguir és el següent:

Enviant un correu a avillan1@xtec.cat indicant el nombre d’entrades i realitzant la transferència al compte de OpenBank n. ES58-0073-0100-5305-0514-8983
El mateix dia de la trobada, des d’una hora abans, es podran recollir les entrades en taquilla.

 

PUBLICITAT