Trobada dels centres amb les famílies

El proper 7 de febrer, a les 18.00 hores, se celebrarà una nova trobada educatius dels centres amb les famílies de Gavà a la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal. Aquesta iniciativa, recuperada el curs passat, està englobada en les activitats d’acompanyament que l’escola pública de gavà realitza durant el procés de preinscripció i matrícula a l’educació bàsica i postobligatòria.

Prop d’aquestes dates de preinscripció la preocupació de la població és l’elecció de projecte educatiu. Les direccions ja van detectar fa temps el neguit i que cal acompanyar les famílies en tot aquest procés i per aquesta raó es va reactivar el curs passat les xerrades d’acompanyament per part de les direccions de l’escola pública de Gavà.

Aquesta trobada, que té el suport de l’Ajuntament, servirà per exposar el projecte de qualitat educatiu i el treball en xarxa, així com la coordinació entre etapes i els serveis de participació de famíles que hi ha, entre altres temes.

L’esmentada xerrada és una preludi a les portes obertes que faran totes les escoles i instituts. S’anima a totes les famílies que a acudir a la trobada i a visitar els centres per aprofundir en els projectes educatius de cadascun i tenir més informació en el moment d’elegir.

Per facilitar la trobada, es diposarà de servei de d’acollida per infants de 3 a 10 anys per aquelles famílies que ho vulguin o ho necessitin.