gent gran
Trobada de la gent gran de Gavà per analitzar la seva situació

Un grup d’una vintena de persones vinculades a la gent gran de Gavà s’ha reunit aquest matí a l’Ajuntament de Gavà per analitzar la seva situació post-COVID-19 a la nostra ciutat. La intenció era explicar als representants municipals presents a la trobada quines són les seves necessitats més immediates.

Un dels assistents ha estat Manuel Francisco Sandoval, portaveu de Marea Pensionista de Gavà. Sandoval ens ha confirmat que la reunió “ha estat fructífera” ja que “diverses associacions de gent gran que tenim aquí a Gavà, com ara casals o grups de treball, hem explicat una sèrie d’idees que espero que l’Ajuntament pugui acceptar i sobretot posar en pràctica”.

gent gran
Aspecte de la reunió, que s’ha celebrat a la Sala de Plens

Una de les principals qüestions que han sorgit en la reunió, segons Sandoval, ha estat que “la gent gran necessita relacionar-se i els casals estan tancats, hi ha molta activitat de sortir al carrer però l’activitat que la majoria de gent estava acostumada a fer als casals no la poden fer, així que hem proposat diferents idees per treure els casals al carrer i per fer activitats al carrer aprofitant ara que arriba el bon temps”.

Amb aquestes propostes, destaca Sandoval, “es podria interconnectar a la gent gran per tal que tinguin relacions, perquè ara a la gent gran ens manquen aquestes relacions i seria molt important poder recuperar-les”.