El patí del Casal Municipal American Lake va ser el lloc triat per l’alcaldessa, Raquel Sánchez, per trobar-se amb el veïnat d’Àngela Roca i Ausiàs March. Era la primera vegada, després del parèntesis provocat per la pandèmia, que es feia el programa “L’alcaldessa als barris”. “Ara que comencem a reprendre activitats, encara amb restriccions, és el moment de tornar a fer aquestes trobades en què més enllà d’un monòleg, un discurs meu, vull escoltar-vos a vosaltres”, va començar dient l’alcaldessa. Sánchez va recordar que “han estat uns mesos molt complicats en què la immensa majoria de la ciutadania ha tingut un comportament molt responsable i molt solidari. Un temps en què hem executat projectes que tenen a veure amb la millora de la ciutat i que també ens va servir per planificar noves actuacions”.

En aquest sentit l’alcaldessa es va referir al projecte de transformació de la C-245, com un dels més importants: “Un d’aquests projectes de ciutat és la conversió de la carretera C-245 en un passeig. Genera unes molèsties però al final val la pena perquè d’aquí uns mesos tindrem una avinguda totalment reformada que connectarà des de Castelldefels fins a Cornellà i que millorarà els temes de mobilitat, de transport públic, incorporarà un carril bici, així com altres millores evidents”.

L’alcaldessa es va mostrar molt optimista de cara al futur i es va desfer en elogis cap a la sanitat pública i els sanitaris que han fet una tasca “excepcional i la continuen fent amb el tema de les vacunacions”. Va aprofitar per explicar que “les estructures sanitàries creixeran i les previsions son que el 2023 entri en funcionament el tercer CAP amb serveis que actualment no tenim a Gavà. Tenim el projecte i ara està en fase d’adjudicació”.

L’alcaldessa va recordar que la construcció del tercer CAP, així com el Parc de Bombers o els habitatges que s’han fet en l’entorn a l’avinguda de Joan Carles I i el Parc del Calamot i les que s’estan construint en aquest moments, són actuacions previstes a Gavà Ponent, “un projecte que segur que ja coneixeu perquè tampoc és nou, bé de lluny, que s’està desenvolupant poc a poc.”

En el decurs de la trobada els assistents van estar molt participatius i van fer arribar a Raquel Sánchez un seguit de peticions i suggeriments per millorar el dia a dia en els barris d’Àngela Roca i Ausiàs March. L’habitatge en totes les seves vessants: habitatge per a persones grans i amb problemes de mobilitat, de lloguers, programes de rehabilitació d’edificis i pisos va ser un dels temes en què mas es van incidir. També es van tractar els problemes d’aparcament i de mobilitat així com del soroll que pateix especialment el veïnat d’Ausiàs March.

En aquesta trobada, l’alcaldessa, va estar acompanyada per la tinenta d’alcaldia i regidora del barri d’Àngela Roca, Ester Zamorano i el regidor del barri d’Ausiàs Marc, José Manuel Vara.