sonquetomba-12

sonquetomba-12

Trobada per commemorar els 50 anys de la gran nevada a Gavà

Diumenge es va fer una festa a la plaça Balmes i a l’Espai Margall es va projectar un audiovisual amb imatges del municipi del 1962

Gavà va acollir, aquest diumenge, una gran trobada popular organitzada i dedicada a les persones nascudes l’any de la nevada l’any 1962 i que enguany compleixen els 50 any, que es calcula que al municipi van ser al voltant de 600. La celebració, va començar a les 10 del matí i va comptar amb una xocolatada popular gràcies a la col·laboració de l’Agrupació de Restauradors de Gavà. Tot seguit, van actuar els bastoners i el grup Sonaquetomba. Al migdia, els participants, que superaven la trentena, van compartir un dinar al restaurant Les Massotes.


A la tarda, a l’Espai Maragall, es va passar un audiovisual amb fotografies de la nevada del 1962, i tot seguit, van actuar els Amics del Ball, l’Aula de Dansa, el Centre de Ioga Lakshmi i Arjuna i l’Esbart Bruguers. Durant la jornada, també es va celebrar un concurs fotogràfic, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Gavà, consistent en plasmar els diferents motius de la festa.


Una altra de les iniciatives que s’ha dut a terme, ha estat un concurs d’aparadors amb motius relacionats amb l’efemèride, en el qual hi han participat una trentena d’establiments de l’Illa del Centre i del carrer Gaudí.