Tarantino torna al Espai Maragall

El Grup Teatral La Igualtat presenta aquest dissabte, a partir de les 21 hores, el seu nou muntatge es tracta de “Los Odiosos Ocho”, l’adaptació al teatre de la darrera pel·lícula de Quentin Tarantini. Daniel Sánchez director de la companyia també és el director d’aquesta obra on, a més hi apareix fent d’actor, i assegura que és tracta d’un muntatge 100% Tarantino amb totes les dosos d’espectacularitat possibles.

Sánchez, un gran admirador del cineasta, ja va materialitzar un projecte similar fa un temps amb Reservoir Dogs obtenint l’èxit del públic, i el seu somni seria fer el mateix en un futur amb Pulp Fiction. Ara però, és l’estrena d’aquesta funció que segons explica “recrea de manera fidel l’escenari de la pel·lícula així com tots els elements de vestuari i complements. Una experiència 100% del far west”.

L’obra, a més dels actors habituals de la companyia, compta amb la col·laboració d’integrants d’altres grups amateurs de la nostra ciutat i té amb una banda sonora àmplia de 35 peces, mentre que l’allargada s’ha reduït a 90 minuts respecte a la pel·lícula que dura més de 3 hores. Sánchez espera que l’espectacle “els agradi i que després es pugui presentar en altres escenaris de Catalunya”.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a través de ticketea a un preu de 5 euros i de 6 el mateix dia de la funció.