ciutadans-contenidors-gava-mar-ibanyez

ciutadans-contenidors-gava-mar-ibanyez

Ibáñez assenyala els contenidors que vol canviar de lloc

C’s demana que es canviïn de lloc alguns contenidors del barri de Gavà Mar

La formació es queixa concretament dels que estan ubicats a l’avinguda del Mar cantonada amb el carrer dels Tellinaires

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s) ha demanat a l’Ajuntament de Gavà que es canviïn de lloc alguns contenidors d’escombraries del barri de Gavà Mar. La formació política es queixa concretament dels que estan ubicats a l’avinguda del Mar cantonada amb el carrer dels Tellinaires, en el costat de Barcelona. El portaveu gavanenc de C’s, Miguel Ángel Ibáñez, ha explicat que “els contenidors estan a un màxim de 6 ó 7 metres de les terrasses dels bars, i amb la calor que està fent no és la ubicació ideal”.


Ibáñez recorda que en el Ple del passat dijous el seu grup polític “va entrar un prec per demanar el canvi d’ubicació d’aquests contenidors i posar-los al carrer dels Tellinaires en el costat mar, que és on no hi ha habitatges”. Aquest canvi seria convenient, segons Ibáñez, degut a que “l’avinguda del Mar és d’alguna manera l’entrada al barri de Gavà Mar i per tant ha d’estar el més arranjada possible”. El regidor gavanenc destaca que “si es posen en el carrer dels Tellinaires continuen estan pràcticament a la mateixa zona, i és que de fet tot aquest carrer està ple de contenidors en el costat de mar”.


Per tots aquests motius, el portaveu de C’s assegura que “no es pot entendre perquè l’equip de govern es nega a fer una cosa que va en benefici de tothom”, i anuncia que el seu partit “continuarà insistint per tal que es canviïn de lloc aquests contenidors i així les terrasses i els comerços de la zona no es vegin perjudicats per aquesta ubicació”.