Imatge del concurs d'art
Imatge del concurs d'art

Del 2 al 22 d’octubre se celebrarà la nova edició de la Mostra de Drets Humans GavàMón. Com en anys anteriors una peça important de la programació són els concurs d’arts i drets humans i de fotografia. Fins el 10 de setembre les persones interessades, majors de 16 anys s’hi poden inscriure a través de http://www.gavaciutat.cat/concursos-gavamon.

Per als dos concursos s’han establert tres premis: un primer, dotat amb 450 euros; un segon, amb 350 euros; i un tercer, amb 250 euros.

El concurs de fotografia està organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica Gavà i el contingut de les fotografies haurà d’estar relacionat com a mínim amb un dels drets de la Carta Agenda mundial pel Drets Humans de Gavà.

D’altra banda el concurs d’art enguany està centrat en la modalitat del street art en el àmbit del mural artístic. El mur lliure del parc del Mil·lenni serà l’expositor o els concursants podran plasmar les seves obres de temàtica i tècnica lliure però relacionada amb els drets humans.

A l’octubre el jurat escollirà els guanyadors d’ambdós concursos. Una reproducció de les 9 fotografies premiades estaran exposades, durant la celebració del GavàMón, al vestíbul de l’Espai Maragall.