Un centenar de persones gaudeixen de la música catalana
Foto: Henry Ribas

Un total de 134 persones van gaudir dissabte del concert de compositors i compositores de Catalunya organitzat pels Amics de la Música de Gavà. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Espai Maragall i el repertori va incloure cançons de Ricard Lamote de Grignon, Enric Granados, Narcisa Freixas, Eduard Toldrà, Frederic Mompou, Pau Casals i Alicia de Larrocha i, es va intercalar amb diferents apunt didàctics sobre la biografia i trajectòria de tots ells i elles, amb l’objectiu de fer-los també un petit homenatge.

El president d’Amics de la Música, Adrià Perea concreta que “aquest ha estat el primer concert de la temporada” i els ha fet “molta il·lusió poder tornar als escenaris després de tant de temps d’aturada per culpa de la crisi sanitària”. El recital el van fer possible membres de l’entitat de perfil divers, de veterans a estudiants, amb la idea de “poder estendre el gust per la música clàssica, en una població com Gavà o hi ha una gran afició per les arts”.

Foto: Henry Ribas

Perea avança que possiblement facin “altres concerts amb altres compositors i compositores de casa nostra de manera periòdica” i que, de cara als propers mesos, també tenen en ment “tirar endavant altres projectes, com per exemple algun concert solidari, recuperar activitats que involucrin més gent de la ciutat, com cantades populars, algun taller pedagògic o conferències perquè tothom pugui accedir a la música clàssica”.

PUBLICITAT