Un ciutadà impulsa un Change per demanar una platja per a gossos a Gavà
Un ciutadà impulsa un Change per demanar una platja per a gossos a Gavà

Juan Montes Nicolás, és un ciutadà que ha impulsat un change.org a internet per demanar signatures i fer força per demanar que s’habiliti un tram de la platja de Gava per poder anar-hi amb gossos. Montes precisa que “hi ha 3900 gossos censats al municipi”, però lamenta que “aquests no puguin accedir a la platja de la nostra població i han de marxar a les de Barcelona o Vallcarca, que són les més properes. Malgrat això, per moltes persones queden lluny o bé no hi van perquè sempre están molt plenes”.

Juan Montes rgumenta que “tenim 3.8 quilòmetres de platja, amb espai suficient per permetre una franja on poder anar amb els nostres companys i gossos. Cada dia som més i més els ciutadans i ciutadanes que tenim animals de companyia, en aquest cas gossos, animals que necessiten un espai de diversió i, en els mesos calorosos, d’un lloc en el qual poder refrescar-se. I quin millor lloc, que a la platja·

Segons aquest ciutadà “altres poblacions properes com Mataró, el Masnou, Cubelles entre d’altres, han portat a terme aquesta iniciativa amb molt bona acollida” i per això sol·licita que s’habiliti “un tram de litoral amb els serveis apropiats com papereres, fonts i dutxes”.