Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Ens trobem a les portes d’una nova Festa Major, la que es voldrà vendre com la tornada a la normalitat amb xivarri, gresca, gent al carrer, concerts per a tothom i terrasses plenes…

I seria positiu si això servís com a diversió però no com a desconnexió de la realitat de la nostra ciutat. Perquè abans i després continuaran moltes coses per fer per les famílies de la ciutat.

Ho dèiem al darrer Plenari, potser s’ha actuat amb massa prudència però el Casal d’Estiu de l’Ajuntament no ajuda ni per horaris ni places a la conciliació.

Les entrades i sortides de les escoles compten els darrers dies en vigilància per agents cívics recolzant la tasca de la Policia Municipal però esperem que els camins escolars es senyalitzin millor com s’han compromès a fer després de la nostra petició.

No tornarem a parlar de Gavà Mar i dels problemes de mobilitat, inseguretat, manca de neteja però sí de la necessitat de recursos humans i materials per poder solucionar-los.

Tot plegat, per una ciutat de qualitat i referent entre les de l’entorn, un pas que en comptes d’acabar de fer sembla que anem enrere per la manca d’acció

Els que sí avancen, son tots els esportistes que porten el nom de la ciutat arreu, des del Club Centenari que no ha pogut mantenir la categoria però lluita per sobreviure fins a atletes o veïns anònims amb reptes solidaris passant per tots els escolars que aquest curs han fet esport i estudiat.

A ells i a tots vosaltres, Bona Festa Major!