UN EX DEL CF GAVÀ A LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE FUTBOL
Aitor Unzue, a la dreta de la imatge.

L’ex-capità del CF Gavà Aitor Unzué ha estat nomenat tercer entrenador i analista de la Selecció Espanyola de Futbol amb Luis Enrique al capdavant.

Segons ens recorda, el sempre fiable blog de Havok, Aitor Unzué es va incorporar al futbol base del CF Gavà al 2005 per jugar al Cadet B, i va completar la seva formació en la pedrera del club aconseguint l’ascens a Lliga Nacional Juvenil, encara que abans ja havia debutat amb el primer equip de la mà de Toni Llebaría en un amistós enfront el Viladecans quan comptava amb 17 anys recentment complerts. El seu debut oficial arribaria la temporada 2009/10, sent encara juvenil, en partit de Copa Federació enfront del Lleida, en aquesta ocasió amb Jaume Bonet en la banqueta. La temporada següent (10/11) Albert Poch -que ho havia tingut la temporada anterior en el juvenil- li va donar l’alternativa com a membre de ple dret del primer equip, en el qual de seguida es va guanyar la titularitat.

Unzué es va iniciar en el staff tècnic d’El Salvador, al costat d’Albert Roca i Carles Cuadrat i va ajudar molt a professionalitzar al conjunt salvadorenc.

Posteriorment, va tornar a Espanya, on va treballar en l’àrea de meteodologia del FC Barcelona, sobretot relacionat amb el Juvenil, i va estar també en l’staff del seu pare al Celta. El seu últim treball va ser al Girona