premi-once-170117

La venedora de l’ONCE Concepción Mulet Clemente ha repartit la sort aquest diumenge a Gavà des del seu punt de venda situat al quiosc de la Diagonal amb un cupó premiat amb 20.000 euros del Sueldazo del cap de setmana. Mulet es mostrava molt feliç “per haver repartit la fortuna per primera vegada ens el 7 anys que porto venent cupons, sobretot perquè aquests diners els ha guanyat una família a la qual li feia falta”. Mulet explica que “va ser la central de l’ONCE qui em va comunicar aquesta bona notícia perquè jo, d’entrada, no sabia res, ni el client tampoc. Ell va venir per comprovar el tiquet a la màquina sense gaires expectatives i llavors li ho vaig dir. Va ser un moment de gran emoció” 

Gavà pertany a l’agència de l’ONCE a El Prat, que a més d’aquests dos municipis, inclou Viladecans, Castelldefels, Sant Boi, Begues i Sant Climent i presta servei a 427 afiliats, dels quals prop de 40 són de Gavà.

El cupó de l’ONCE ofereix els caps de setmana un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més de 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les conc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

La directora de l’agència administrativa, Raquel Saavedra, explica que “a través de la venda del cupó s’ajuda a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i a la prestació de serveis a les persones amb deficiències visuals greus, com l’aprenentatge de l’ús del bastó, la fundació del gos guia, l’aprenentatge del Braille, el suport educatiu per a la integració dels alumnes a les escoles ordinàries, l’aprenentatge de l’ordinador amb les adaptacions pertinents, l’animació sociocultural o l’esport”

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar, a més, el nombre que més li agradi.