Un gavanenc, solista a la Simfònica del Conservatori municipal de Barcelona

El jove gavanenc Adrià Perea és aquest any pianista solista de l’Orquestra Simfònica del Conservatori municipal de Barcelona. El 5 de març actuarà al paranimf de la Universitat de Barcelona, amb invitació, de 20 a 21 hores, i dissabte 7 de març, ho farà al Conservatori, dins de la jornada de portes obertes.

Perea qui va començar com a membre interí primer tocant clavicènval és el solista al piano d’enguany després de guanyar el concurs de solistes del curs 18-19 un fet que segons precisa ell mateix l’ “il·lusiona molt”.

En aquests concerts l’orquestra basarà el seu repertori en una obertura de W. A. Mozart, i el primer moviment del concert per a piano i orquestra d’E. Grieg, mentre que la banda interpretarà obres de Haan, Reinecke i Holst.

Repertori del concert

Banda del CMMB

Pol Pastor, director

  1. de Haan

Concerto d’amore, 5′

  1. Reineke

Fate of the Gods, 9′

  1. Holst

Suite nú. 1, Chaconne, 5′

Orquestra Simfònica del CMMB

Manel Valdivieso, director

Adrià Perea, piano

1. A. Mozart

Obertura L’Empresari, 6′

  1. Grieg

Concert per a piano en la menor

– Allegro molto moderato, 15′

Perea ja ha fet diverses actuacions com a solista i se n’han programat d’altres en els propers mesos. El seu somni és “seguir tocant” tot i que admet que la vessant pedagogia li “agrada molt” en gran part encomanada per la qui va ser, a Gavà, una de les seves primeres professores, l’Alba Massana

Altres projectes

Perea és des d’aquest any president d’Amics de la Música de Gavà, entitat que prepara diferents actes a la nostra ciutat. El primer serà el proper 14 de març, dins el programa del 8 de Març del Dia de la Dona amb una conferència sobre dones compositores, oblidades per la història i que es volen posar en valor. L’acte titulat “Música en femení” comptarà amb l’actuació d’un quintet d’estudiants del conservatori del Liceu.

Perea avança que també participaran en els actes de Sant Jordi i que enguany preparen una gran Festa de la Música, al juny, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.