Un incendi calcina 200 metres quadrats de matolls en el nucli urbà
Un incendi calcina 200 metres quadrats de matolls en el nucli urbà (Foto: Ivan Esquíroz)

Un incendi ha cremat un total de 200 metres quadrats de matolls i herbes a la zona nord del municipi, contretament a l’alçada del número 137 de la Rambla de Pompeu Fabra. El foc, les causes del qual encara no se saben, es va declara a la 1.30 hores de la matinada, i va alertar ar molts veïns donada la proximitat de les flames als habitatges.

Sortosament el sinistre no va provocar ni danys personals ni altres desperfectes materials i va poder ser sufocat en un hora per una dotació dels Bombers de la Generalitat. Aquest matí però, la zona encara fumejava.

La zona encara fumejava e bon matí (Foto: Ivan Esquíroz)

L’esmentat foc de vegetació ha estat de poca importància però les autoritats alerten de la present situació de perill d’incendis, raó per la qual recorden que cal extremar les precaucions sobretot si accedim al medi natural. Per tal d’actuar amb celeritat en cas de visibilitzar qualsevol columna de fum s’ha activat de nou el Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals (PVI) un dispositiu que organitza la Diputació de Barcelona en col·laboració amb 273 ajuntaments, 124 agrupacions de defensa forestal (ADF) i 9 federacions d’ADF del territori, amb la finalitat d’evitar incendis forestals i limitar-ne els seus efectes.