“L’àvia de la Caputxeta” , un llibre editat per la FAGA (Familiars d’Alzheimer de Gavà i Altres Demències), es presentarà el proper dimarts 17 de desembre, dos quarts de sis de la tarda, a l’American Lake.

L’objectiu d’aquest llibre, segons explica el president de FAGA, Albert Arnau “és ajudar als més petits de la família a entendre que és la malaltia d’Alzheimer i mostrar una manera positiva de conviure amb ella”.

Les autores Núria Ruiz Castell i Mai Martin “coneixen personalment la malaltia perquè l’han viscuda en les seves famílies –explica Albert Arnau- i aquesta circumstància es reflexa en la sensibilitat que transmet el llibre”.

El llibre es pot adquirir durant la presentació a l’American Lake, a la seu de FAGA al carrer de Guifré el Pilós número 12 i a la llibreria Tres Paraguas, al carrer del Centre número 5.

Aquesta és la primera edició però el projecte és, segons Albert Arnau, “fer noves edicions, editar el llibre en castellà i aconseguir que estigui a totes les escoles de Gavà per ajudar a desestigmatitzar aquesta malaltia entre els infants i difondre una actitud més positiva davant aquesta situació”.