Una il·lustració per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes de Gambo
Il·lustració solidària per donar suport al projecte "Alegria amb Gambo"

La il·lustració solidària és una làmina de 18×18, creada per la gavanenca Marina Mayor, que pot adquirir-se per 8 euros. Els beneficis són per al projecte Alegria amb Gambo de l’ong Alegría sin Fronteras i el programa de reforç i formació de la xarxa d’assistència primària liderada per dones amb l’objectiu de millorar la salut dels nens i nenes de 0 a 5 anys.

La infància és l’etapa de la vida en què la prevenció de la salut és més important, per això aquest projecte pretén dotar a les dones de millors coneixements, eines i recursos per a la criança dels seus fills i filles.

Alegria amb Gambo és un projecte de l’àrea rural propera al poble de Gambo, en Etiòpia, una zona amb molt pocs recursos econòmics on la població pateix desnutrició severa, deshidratació, malària, tuberculosi, pneumònia o meningitis, entre d’altres malalties, i els nens i nenes són la població més vulnerable i afectada. El fundador d’Alegria amb Gambo i director de l’hospital de Gambo és el metge català Iñaki Alegria Coll.

Les persones interessades en adquirir la làmina creada per la Marina Mayor ho poden fer a través del correu marinamandarinaillustration@gmail.com.