Una temporada històrica

L’Escola de Futbol Gavà està d’enhorabona. L’equip juvenil A s’ha proclamat campió de lliga, aquest cap de setmana, després de derrotar l’Espanyol per 1 gol a 2 i culminar una temporada històrica ja que, ara fa uns dies, van aconseguir consolidar l’ascens a Divisió d’Honor.

L’entrenador gavanenc, José Manuel Serrano, explicava ahir, al programa El Marcador de Ràdio Gavà, que “es tracta de la millor temporada de la meva vida. Una gesta sense precedents, la qual cosa m’omple d’orgull i de molta alegria”. Segons Serrano, “a l’inici de lliga no podia imaginar un final més rodó i ja quedar primers ha estat un somni fet realitat perquè cal pensar que sempre són Espanyol i Barça els qui dominen i guanyen aquesta competició”.

Per a Serrano, “la clau de l’èxit ha estat l’entrega i unió del grup que ha lluitat partit a partit i ha anat de menys a més, progressant i aconseguint fer una segona volta increïble on només hem perdut contra el Barça. Té molt mèrit el que han fet aquests nois que han de compaginar estudis amb entrenament fent un sacrifici molt gran que ha donat els seus fruits”