Una vintena de joves exposen al seu art al carrer
Una vintena de joves exposen al seu art al carrer

Una de les propostes del programa de les Festes d’Hivern és el Mercat d’Art Jove que, durant tot el cap de setmana, es pot visitar a la plaça de Batista i Roca on una vintena de nois i noies, amb edats compreses entre els 16 i els 35 anys, exposen i posen en venda les seves creacions pròpies en estands. Es tracta d’obres plàstiques i visuals en format físic com ara dibuix, il·lustració, fotografia, graffiti, bijuteria, craft, vidre, literatura, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració o de moda, entre d’altres.

Paradeta d’Eiaceramica.

És el cas de Mireia Milian, que fa ceràmica inspirada en motius de natura sota la marca Eiaceramica. Milian precisa que és la primera vegada que participava en aquest mercat, una experiència que qualifica de “molt positiva, perquè hi ha molta gent i és molt propera, així com el contacte amb la resta d’expositors i l’organització que ens ha donat totes les facilitats, fins i tot una presa de llum que m’ha permès fer una activitat amb el torn perquè la gent el pogués fer servir i saber com funciona. Ha anat tot molt bé”.

Paradeta de Veronica_Dandelion

Verónica Muriel també és la primera vegada que venia. Sota la marca Veronica_Dandelion crea elements amb argila polimèrica, com ara arracades, clauers o caixetes, amb motius relacionats amb dolços i pastissos, així com barrets de ganxet per a mascotes. Muriel es mostra “satisfeta de la idea que per a ella ha suposat posar-se “davant del públic per primer cop per tirar endavant el projecte”.

Paradeta d’Albetta_Arts

Alba Nogueroles, és una altra jove artista que també s’ha estrenat al mercat presentant Albetta_Arts, un projecte basat en la creació de complements fets amb resina, unes obres que, segons ella mateixa precisa, “són senzilles” i que elabora com a “entreteniment” i ara ha decidit “mostrar-les i vendre-les, a preus mòdics, aprofitant aquestes dates on la gent sempre vol fer detalls a amics i familiars”.

Val a dir que l’espai del Mercat ha incorporat un escenari amb diferents actuacions artístiques com una exhibició d’Idol, a través de la comissió otaku, sessió de dj’s i concert de 2 bandes joves locals.

Podeu consultar tot el programa de festes aquí