Vacances en Pau, un projecte per acollir un infant saharauí aquest estiu
Les famílies interessades en acollir un infant sahrauí poden informar-se, el proper dijous 21 de juny, a les 18 hores, a l’Espai Jove La Casa Gran.

Les famílies interessades en acollir un infant saharauí durant els mesos de juliol i agost poden informar-se, el proper dijous 21 de juny, a les 18 hores, en una reunió informativa que es farà a l’Espai Jove La Casa Gran. Els interessats també poden posar-se en contacte a través dels telèfons: 675328095 i 657832616.

El projecte de Vacances en Pau,organitzat per la Delegació del Front Polisari a Catalunya, és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes saharauís i un clam per la pau, contra la injustícia i la guerra.

Fa més de 40 anys que aquests nens i les seves famílies viuen refugiats als campaments de refugiats saharauís ala hammada argelina, concretament a Tindouf. Aquest projecte, on famílies catalanes acullen a nens i nenes sahrauís durant els mesos d’estiu, pretén donar a aquests infants la possibilitat de conviure amb infants catalans/nes per arribar a tenir una altra imatge del món, diferent de la que els mostra la realitat quotidiana dels campaments de refugiats on el Poble Saharauí viu exiliat des de l’any 1975.

Si acolliu un infant donareu la possibilitat que passi un estiu totalment diferent al que estan acostumats: amb una dieta equilibrada, podran rebre atenció mèdica especialitzada, no viuran en condicions atmosfèriques extremes de 50ºC a l’estiu, podran viure noves experiències i coneixeran una altra cultura.