vacunació
Vacunació sense cita prèvia a Gavà per a majors de 12 anys

La Generalitat de Catalunya ha obert aquest mateix dimarts una nova estratègia de vacunació contra la Covid-19: vacunació sense cita prèvia. Aquesta nova estratègia es dirigeix exclusivament a l’administració de primeres dosis en les franges d’edat obertes, és a dir, que s’hi pot apuntar qualsevol persona major de 12 anys que encara no tingui cap dosi administrada de cap vacuna anti Covid-19.

De moment s’han distribuït 25 centres de vacunació per tot el territori català per poder fer front a aquesta nova estratègia de vacunació sense cita. A Gavà n’hi ha un d’aquests punts: és al Casal Municipal de Cultura American Lake, ubicat al carrer Castelldefels, 11. Allà pot anar a vacunar-se avui divendres, 13 d’agost, qualsevol ciutadà inclòs en aquesta crida, entre les 10:00 hores i les 19:00 hores.

Cal portar la targeta sanitària individual o bé un document d’identificació com ara el D.N.I., el passaport o el NIE. Tot i que, com diem, es pot anar sense cita prèvia, el Departament de Salut recomana i ofereix la possibilitat també d’anar amb hora concertada amb l’objectiu de facilitar la gestió dels centres de vacunació. Com sempre, el link per demanar cita prèvia per vacunar-se contra la Covid-19 és aquest: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/.

Es preveu que la llista de 25 centres vagi evolucionant i ampliant-se amb el pas dels dies.