gent votant

gent votant

Primeres valoracions dels partits polítics sobre els resultats de les eleccions municipals

Els caps de llista que han obtingut representació municipal han fet el primer anàlisi dels resultats

La candidata socialista Raquel Sánchez ha manifestat que “estem molts contents amb els resultats que ens situen a més del doble de la segona força política, continuem sent el projecte que tria la ciutadania com a projecte de ciutat i, a partir d’ara, veurem com poder fer les aliances per garantir la governabilitat”.

 

El candidat de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, Miguel Ángel Ibáñez, ha qualificat els seus resultats de “boníssims, hem multiplicat per quatre i això poques vegades es veu. Ara farem una feina de bona oposició constructiva”.

 

Andreu Pérez Lorite, alcaldable d’ERC, s’ha mostrat satisfet amb el resultats i ha manifestat que la seva formació està oberta a negociar “nosaltres fem política per governar però evidentment tenim línies vermelles com la moratòria del Pla de Ponent durant 10 anys”.

 

La candidata de Gava sí se puede, Verònica Borja, ha declarat que “no esperàvem aquest resultat a partir de demà veurem que fem”.

 

Mónica Parés, candidata del Partit Popular, ha destacat que els resultats han estat marcats per dues situacions “primer perquè a nivell nacional hem tingut que adoptar polítiques impopulars per sortir de la crisi i també perquè a Gavà la meva candidatura ha estat per sorpresa. Nosaltres treballarem i mantindrem el contacte amb els veïns i veïnes de Gavà per treballar, per resoldre problemes i per obtenir uns millors resultats”.

 

Ramon Castellano, alcaldable de Convergència i Unió ha destacat que “CiU ha patit un desgast malgrat que a Gavà ha estat menor que a la resta del país. Amb aquests dos regidors treballarem i lluitarem per Gavà”.