C.F. Gavà
Valuós empat a un gol del C.F. Gavà davant el líder, el C.E. Manresa

El C.F. Gavà va aconseguir un empat el passat cap de setmana en el seu enfrontament a casa davant del líder de la categoria, el Manresa. El punt aconseguit, però, no serveix per tal que els gavanencs es puguin moure de la penúltima posició del Grup 2 de Primera Catalana, plaça que ocupen amb 15 punts, que són sis menys dels necessaris per sortir de la zona de descens de categoria.

José Manuel Serrano, entrenador del Gavà, fa un balanç positiu del partit atès que “vam fer un partit súper complet i vam competir al màxim, jo crec que durant els 90 minuts no es va veure la diferència que hi ha en la classificació i en punts”. Serrano fins i tot assegura que “vam tenir la possibilitat de guanyar, però al final potser l’empat és just perquè ells també van tenir alguna ocasió clara”.

Serrano matisa que els jugadors “van sortir contents pel treball que es va fer i perquè van donar la cara, però també tenien la sensació de que es van deixar dos punts, al final ens dona igual que sigui el líder o el Balaguer perquè tot val tres punts i sempre anem amb la mentalitat d’aconseguir-los”.

El tècnic gavanenc és conscient de que “la sensació és molt bona perquè hem competit molt bé, però no ens conformem amb això i, tot i que havia alegria, al final necessitem sumar de tres en tres però el resultat ens condemna una miqueta perquè fem un gran treball però no sumem els tres punts”.