Veïns i comerç de les Colomeres fan festa

Amb el lema “Fem barri, fem comerç” l’Associació de Veïns de Les Colomeres va organitzar dissabte una gran festa a la plaça de Francesc Macià on, al migdia, es van cuinar migas i sardines per a 400 persones. Enguany també s’hi van implicar un bon nombre d’establiments del barri que van sortir al carrer muntant una parada a la plaça i venent el seus productes.

Des de l’AAVV, la seva presidenta, Isabel Mora, explica que “a l’inici, la idea era fer unes migas per dinar en petit comitè, però poc a poc el projecte va créixer i, a més de l’àpat tenim activitats tot el dia”.

Així, d’una banda es van disputar partides de petanca als jardins de les Colomeres, on també hi va jugar una estona la pròpia alcaldessa Raquel Sánchez, i de l’altra, i de manera simultània, a la mateixa plaça, alguns professors dels tallers de l’associació, com el de pintura i manualitats, van mostrar la seva feina.

També hi van col·laborar entitats com la Casa de Andalucía, l’escola de ball Leonor Vives i Gavà Dance. En la organització també hi estaven implicats Adisga, el grup ecologista Quercus i la Casa de València i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.