venda mascaretes per a infants a preu solidari
Podeu encarregar les mascateres a través de la pàgina https://lapiezaqueteencaja.es/

La botiga Crochetare posa a la venda a través de la seva pàgina lapiezaqueteencaja mascaretes per a nens i nenes des de la talla 3 fins a la 8. El preu d’aquestes mascaretes és de 4 euros “en aquest import -explica la propietària Sonia Casado- cobrem únicament lel cost del material i l’IVA”.

Les mascaretes tenen diversos estampats i “són de teixit cent per cent cotó i doble capa” -explica Sonia Casado- porten una gometa per ajustar i s’han de rentar a seixanta graus després d’utilitzar-la”.

Aquestes mascaretes no són homologades, però tenen la funció d’evitar que els nens i nenes es toquin la cara, especialment el nas i la boca i poden ser de molta utilitat si es confirma que els infants podran sortir al carrer a partir del proper dilluns 27 d’abril.

Crochetare ha participat amb la donació de material i la confecció de mascaretes solidàries, de tela hidrorepelent i de cotó per a adults, des de l’inici d’aquesta crisi.

Aquestes mascaretes per infants s’han d’encarregar des de la pàgina web, en l’apartat baby per concretar estampat, talla i lliurament.