Vernissatge a Gavà
La funció es podrà veure aquest divendres a l'Espai Maragall.

La Trama porta Václav Havel a l’escenari de l’Espai Maragall amb “Vernissatge”. La funció, que es podrà veure aquest divendres, narra la història d’un home és convidat per una parella d’amics a la celebració de la seva recent decorada casa. Aviat però, el que semblava que podia ser una vetllada agradable, acaba convertint-se en un autèntic malson. Sota l’aparença d’una parella feliç, moderna i exitosa, que creu que la seva manera de viure és la correcta, s’embranquen en un allau de crítiques per a condemnar les decisions vitals del seu amic, revelant a poc a poc els dos éssers fràgils i buits que són i que han construït tot un món d’aparences amb l’única finalitat que rebre l’aprovació de l’altre.

La Trama Produccions és una companyia de teatre fundada el 2011 a Barcelona per Carla Ricart i Xavier Pàmies, que treballa de manera artesanal i amb pocs mitjans però amb impulsos vitals de necessitat de creació. Un projecte dirigit amb passió i energia, un equip humà i artístic compost, principalment, per actors que volem explicar històries, recuperar i descobrir autors, i treballar diferents tècniques i estils que anem descobrint en el camí.

La funció, d’uns 60 minuts de durada, començarà a les 21 hores i el preu de l’entrada és de 10 € anticipada i 12 € a taquilla el mateix dia.