VI Caminada de la FAGA
Quasi 500 persones s'han incrit en la caminada.

Quasi 500 persones han participat, aquest diumenge, en la sisena caminada solidària organitzada per la l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà, la FAGA, una activitat que aquest any ha canviat la seva data habitual de celebració, que era pels volts de maig, amb l’objectiu, segons explicava el president de l’entitat, Albert Arnau, “d’aconseguir donar-li un nou impuls”, repte que segons assegurava, “va en camí d’assolir-se, ja que el nombre d’inscrits ha estat molt alt, així som el suport de diferents patrocinadors i col·lectius la qual cosa ens fa sentir enormement contents”.

Recordem que el primer dels grups, que va superar el recorregut més llarg, va partir de la plaça de l’església a les 9 del matí rumb al monument de la Vela a la platja indret d’es d’on va partir el segon dels trams amb el traçat de sempre, pel passeig marítim fins al carrer Alcanar, i retorn al punt d’inici. A l’arribada, es van recuperar forces amb un esmorzar a base d’entrepans, sucs i aigua i diverses exhibicions. Enguany també es va compartir un vermut solidari a les 12 hores per només 2 euros. Els qui ho van voler també van poder col·laborar adquirint alguns els productes en venda en les diverses carpes instal·lades com ara el vi solidari, les polseres dels Mossos d’Esquadra i diverses manualitats elaborades, en bona part, pels usuaris i usuàries de la FAGA.

Amb aquesta activitat, segons Arnau, “la FAGA ha volgut donar-se a conèixer i sensibilitzar la ciutadania sobre la duresa d’aquesta malaltia”.

Des de l’Ajuntament de Gavà, la tinenta d’alcalde de Territori, Medi Ambient i Transició Ecològica, Rosa Fernández, qui també a sumar-se a l’activitat, refermava “el suport municipal a la FAGA, una entitat que, segons admet, “porta a terme una tasca molt important, raó per la qual és important que tots els veïns i veïnes també els hi facin costat”.