Vianalització del carrer Narcís Monturiol
Vianalització del carrer Narcís Monturiol

L’Ajuntament de Gavà ha procedit a vianalitzar el carrer Narcís Monturiol, que no té sortida i amb accés a la Rambla, amb l’objectiu, segons ha explicat l’alcaldessa Gemma Badia,”d’ordenar i pacificar el trànsit en aquest vial” on segons assegura “havíem rebut vàries queixes dels veïns on ens deien que tot sovint hi havia cotxes mal estacionats que entorpien el pas”.

Així, l’obra ha permès habilitar un itinerari per a vianants accessible i segur i impedint l’estacionament indegut que inclou un parell de zones d’estada amb bancs, jardineres i aparcaments per a bicicletes.

Gemma badia i Èric Plaza

Segons Gemma Badia “amb aquesta mesura, que crec que és molt positiva, volem fer arribar el clar missatge de que la prioritat en certs carrers és del vianant i no pas del vehicle” i recordar a la gent que “cal tenir un comportament cívic perquè tothom respecti els llocs on està permès aparcar i dissuadir de l’us esporàdic que es fa en alguns punts, on se sol deixar el cotxe en doble fila i això provoca problemes de trànsit a la ciutat. Crec que amb aquesta acció hem aconseguit guanyar un espai per passejar tranquil·lament”