Viatges InterGavà
Viatges InterGavà compleix 40 anys (Imatge: cortesia de Carles Estrada)

Complir 40 anys no és una fita a l’abast de qualsevol negoci, però són exactament els anys que va complir Viatges InterGavà el passat mes de setembre. Per celebrar-ho han decidit posar en marxa un sorteig molt especial: un viatge per a dues persones a Menorca. El premi inclou el desplaçament, ja sigui en avió o en ferri, i 3 nits a Villas Mar Blau de Menorca. Per participar-hi s’ha de seguir a Instagram els comptes de Viatges InterGavà i de Mar Blau, i a més s’ha de fer un like a la publicació del sorteig i, en els comentaris, s’ha d’etiquetar a la persona amb la que es vol fer el viatge.

Carles Estrada, gerent de Viatges InterGavà, ha destacat en relació al lloc escollit que “és un complex d’apartaments petit i familiar amb el qual nosaltres treballem molt i tenim una relació de fa molt de temps. No és un complex enorme, amb la qual cosa es pot estar molt còmode, i els apartaments estan molt ben equipats i els han renovat fa poc, els cuiden molt. Tenen piscina i també unes vistes molt maques sobre la platja de Son Bou”.

Tothom que vulgui participar en aquest sorteig ho pot fer fins el proper 2 de febrer. Un dia després, el 3 de febrer, es sabrà el nom del guanyador, que haurà de fer el viatge en algun moment del mes de maig.

Aquest sorteig serveis, segons Estrada, per “donar les gràcies tot el recolzament rebut durant aquests anys per part de la nostra clientela”. I és que no s’arriba a 40 anys en aquest sector sense una clientela fidel, clientela que, amb el pas dels anys, ha anat canviant (òbviament) de gustos i necessitats: “Ara el client està molt més motivat per conèixer diferents cultures, i nosaltres precisament oferim això, visitar països però amb una gran integració en les seves cultures, els seus costums”.

Un altre canvi important és que avui dia “la gent viatja més i a més llocs i més llunyans que fa 40 anys, abans el que feia aquest tipus de viatge era molt elitista, però avui dia el client està interessat en tot tipus de destinacions”.

Per tot això, Estrada no dubta en assegurar que el negoci “és el mateix que fa 40 anys, però a l’hora ha canviat totalment i no té res a veure amb el que es feia l’any 1983 quan vam obrir. Directament: no ens dediquem al que ens dedicàvem abans”. La principal diferència és que “ara es fa molta assessoria, quan vam començar no hi havia Internet i l’agencia feia molta feina relacionada amb els bitllets i la reserva d’hotels, però ara això ho fem poc i el gruix de la nostra feina passa per posar en valor els nostres amplis coneixements dels destins. Ens dediquem a fer viatges molt a mida, viatges culturals o molt especialitzats. El producte ara és molt més específic i diferenciat, són viatges que no són senzills de configurar un mateix a casa, i en aquests casos val molt la pena estar ben assessorat, no és com reservar dues nits a un hotel a París, per posar un exemple”.

En aquest sentit, Estrada destaca que, tot i els canvis brutals que ha patit el sector, encara “hi ha molta gent que confia en els professionals de les agències de viatges perquè, tot i que avui dia disposem de molta informació, no és fàcil conèixer les particularitats de segons quins països. Nosaltres tenim contactes i proveïdors a tots els destins que treballem, i aquest és un fet diferencial perquè ens permet un assessorament que garanteix que el client aprofitarà al màxim el viatge”.

En definitiva, “fer 40 anys no és fàcil, menys amb les crisis que hem passat i particularment amb la pandèmia, així que estem molt contents de poder-ho celebrar amb els nostres clients”. Tant de bo Viatges InterGavà pugui aguantar altres 40 anys (com a mínim!). Moltes felicitats!