Víctor Emil a un pas de la final de El Método
Víctor Emil, a un pas de la final de El Método

Víctor Emil és un jove de Gavà que, amb només 18 anys, ja està tenint projecció internacional amb seva participació al primer talent mundial d’actors. Es tracta del concurs “El Método” ideat pel departament d’art, cultura i innovació del municipi de San Juan de Puerto Rico i que es fa íntegrament a través d’Instagram

En total van començar 64 actors i actrius de tot el món de parla hispana i després de 4 rondes només en queden 5, un d’ells és Víctor Emil qui ja té clar que afrontarà el proper repte amb l’objectiu de “sorprendre” per aquesta raó diu que apostarà per fer “cinema de poques paraules, on els gestos siguin els elements comunicatius claus per sobre del guió verbal” i expressar tot “des de dins, des de l’emoció”.

El jurat d’aquest projecte està integrat per figures d’àmbit internacional i els participants han d’enviar, en cada ronda, vídeos d’una temàtica concreta, que fins ara han consistir en comèdia, drama, teatre musical i cinema. Cada aspirant fa ús dels seus propis recursos i, per aquest motiu, en alguna de les creacions d’Emil i prenen part gavanecs i gavanenques integrants de l’Espai Escènic.

Aquest concurs està a dirigit pel director porto-riqueny Antonio Morales i el premi gros és un viatge, amb totes les despreses pagades, a Madrid, Buenos Aires o a Santiago de Xile acompanyant l’equip d’actors de San Juan Drama Company en una curs d’actuació per a cinema. Com en tot els talent shows els participants tenen mentors que els van orientant al llarg de la competició. En el cas de Víctor Emil, el coach és David Soto, un conegut actor de Puerto Rico.

Les semifinals es faran el 31 d’octubre i Emil competirà contra la porto-riquenya Patricia Vázquez.

Víctor Emil